pbm_logo

Rreth PBM Shërbime Industritë Karriera Lajme Kontakt

Ju ndodheni këtu: Faqja Kryesore/Rreth PBM

Rreth Nesh

PBM shpk eshte nje shoqeri e eksperteve kontabel dhe auditoreve te certifikuar me seli ne Tirane, Shqiperi qe ofron sherbime te kontabilitetit, auditimit, taksave dhe konsulence financiare per biznese, institucione financiare dhe organizatave jo-fitim prurese.

 

PBM shpk ofron sherbime me efektivitet dhe zgjidhje optimale per permbushjen e kerkesave tuaja. Ne jemi te dedikuar per te njohur problemet e klienteve tane me qellim qe tu pergjigjemi ne kohe nevojave te tyre per maksimizimin e fitimit.


Per te mesuar me teper mbi asistencen qe ne ofrojme kliko tek  sherbimet.

1

Bulevardi "Deshmoret e Kombit"

Twin Towers, Tower 2, 7/4

Tirana, Albania

2 Tel: +355-4-2280125
3 Fax: +355-4-2280126
4 info@pbm.al
5 www.pbm.al