pbm_logo

Rreth PBM Shërbime Industritë Karriera Lajme Kontakt
PBM

Miresevini

ne PBM shpk nje shoqeri Kontabilitetit, Auditimi & Konsulence Financiare

PBM shpk eshte nje shoqeri e eksperteve kontabel dhe auditoreve te certifikuar me seli ne Tirane, Shqiperi qe ofron sherbime te kontabilitetit, auditimit, taksave dhe konsulence financiare per biznese, institucione financiare dhe organizatave jo-fitim prurese.
PBM shpk ofron sherbime me efektivitet dhe zgjidhje optimale per permbushjen e kerkesave tuaja. Ne jemi te dedikuar per te njohur problemet e klienteve tane me qellim qe tu pergjigjemi ne kohe nevojave te tyre per maksimizimin e fitimit.
Per te mesuar me teper mbi asistencen qe ne ofrojme shikoni me poshte nje permbledhje te sherbimeve tona. lexo me shume

Sherbimet Tona
Sherbimet te organizuara ne funksion te nevojave te bizneseve te ndryshme nga businese te vogla deri tek multinacionalet.
 
Sherbime dhe zgjidhe ne ceshtjet e taksave per Shoqeri Aksionere, Shoqeri me Pergjegjesi te Kufizuar dhe Organizata Jo-Fitimprurese.
PBM shpk ofron sherbime per evidentimin e pagave te punojsve per kompani te cdo madhesie. Sherbimet tona perfshijne:
 
Nepermjet sherbimeve dhe konsulences financiare synojmë partneritet me ju me qellim rritjen e biznesit tuaj dhe fitimit.
Sektoret e Industrive

 

  • Energjitika & Burimet natyrore
  • Prodhimi
  • Tregetia
  • Industria Bankare
  • Kompanite e Sigurimeve
  • Pasurite e Patundshme
  • Sherbimet e Transporteve
  • Bujqesia
  • Ndertimi & Infrastruktura
  • Sektori Publik
Lajmet e Fundit

 

_list_ResultsEmtpy

1

Bulevardi "Deshmoret e Kombit"

Twin Towers, Tower 2, 7/4

Tirana, Albania

2 Tel: +355-4-2280125
3 Fax: +355-4-2280126
4 info@pbm.al
5 www.pbm.al